selavii Luomu Seppo kannattaa kaikkea hyvää

Yhden asian Huhtasaari ja Halla-aho?

 

I`m back. Sori siitä!

Tosiaankin pienen penaltyn jälkeen aloin taas pohtia ääneen ja osallistua keskusteluun.

Viime aikoina silmiin on pistänyt median ja "kuplaihmisten" uudelleen nousu vahvimpana kannatuslukujen nostajina Laura Huhtasaaren alkavalle presidenttikampanjalle sekä PerusSuomalaisten tulevalle jytky kakkoselle. 

Aivan kuten jo useasti ennenkin tämän "kuplaryhmittymän" mustamaalaamiskampanjat ovat osuneet lopulta omaan nilkkaan. Pienen ajan sisällä kuplaihmisten ja valtamedian manipulointiyritykset ovat osoittautuneet vääriksi pitkin eurooppaa ja ameriikkaa. Jenkeissä presidenttinä on Donald Trump ja Suomessa Perussuomalaisten puoluejohtajana Jussi Halla-aho, vaikka paukkuja tuhlattiin älyttömästi. Jatkakaa tuhlaamista.

Tosiaankin 4.8.2017 Aamulehdessä uuvatti Tiina Elovaara mietti kuinka "Laura Huhtasaaren valinta perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi oli oletettu valinta, mutta en usko, että yhden asian Huhtasaari voisi tavoittaa äänestäjiä yli rajojen". Varsin suoraan sanottu henkilöltä, joka pääsi eduskuntaan Perussuomalaisella yhden asian politiikalla, kuten media tuolloin toitotti. Toisaaltaan montako asiaa tämä Elovaara on saanut kansanedustajana esitettyä tai muutosta sellaisiin? En tiedä yhtään, joten voisiko lokkari Elovaaraa tituleerata nolla asian Elovaaraksi?

Kun Jytky 1 pelotti mediaa ja "kuplaihmisiä", niin toistettiin vain yhden asian puoluetta ja Timo Soinia vain yhden asian puoluejohtajaksi. Miksi ei enää? Miksi nyt kesän puoluekokouksen jälkeen Timo Soinia ei kutsuta yhden asian mieheksi, vaikka kaikki hänen Plokinsa keskittyvät vain katkeraan tappioon Jussi Halla-aholle? Miksi uuvatteja ei kutsuta yhden asian loikkareiksi, vaikka heidän mielestään Perussuomalaisten puolueohjelmakin on kuulemma edelleen heidän tekemä. Ja kaiken huipuksi uuvatit saivat vain yhden asian- säilytettyä itsellään ministeripaikat takiaispuolueena hallituksessa!

Enivei. Jos tätä "ryhmittymää" tosiaankin kiinnostaa nostaa esille yhden asian Perussuomalaisia (tai entisiä sellaisia), niin koettakaapa löytää nato-intoilija Jussi Niinistöltä jokin kannanotto muuhun kuin yhteen asiaan. Onko hän ottanut kertaakaan kantaa köyhyyteen, asunnottomuuteen, eriarvoisuuteen, vanhuksiin tai soteuudistukseen? Kauniita puheita sotaveteraanien puolesta joskus, mutta ei mitään parannusta tähänkään puolustusministeriltä.  

Sitä paitsi eduskunnassa istuu ihan oikeasti vain yhden asian henkilö. Tämä on entinen eduskunnan puhemies Maria Lohela. Tällä uuvatilla ei ole edes oikeutta itse osallistua keskusteluun tai äänestyksiin eduskunnassa ja yleensä pysyttelee päivänpolitiikan ulkopuolella. Yhden asian henkilönä hän vain kopsuttelee nuijaa eikä ota kantaa edes omaan nimitykseensä puhemiehenä, vaan tyytyy olemaan tuppisuuna ja jatkossa se miksi "kupla" hänet nimeää.

Tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari totesi tänään facebookissa "Ihan kuin olisin sähköankerias kultakalammikossa. Sähköankeriaita käsitelläänkin samalla protokollalla kuin myrkkykäärmeitä". Melko hyvin todettu. 

 

edit: Maria Lohela otti sittenkin kantaa, mutta en tavoittanut asiaa uutisvirrasta aijemmin. Pahoittelen! http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005372527.html?share=1abb0947f1372a7b95c300eeae05f587

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Kiitos. Onko täällä mikään muuttunut?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

On muuttunut, paljon on vaihtunut kirjoittajat. Kyllä muutama kirjoituskerta sinutkin taas sisäänajaa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #3

:( Pitäiskö keskittyä enempi tuonne vaparin puolelle?

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #4

Moi Seppo!

Kiva, kun tulit takaisin.

Yksikin asia voi olla tärkeä puolueelle. Esim. Suomen etu edellä.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Tänään oli valtamediassa tieto, että Huhtasaari on suurin lintsari eduskunnassa. Voiko olla mahdollista, onhan hän sentään persu?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Olen puheenvuorossa ymmärtänyt, että tällaisista asioista kertominen sataa aina Huhtasaaren laariin.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Näin se varmaan menee, Huhtasaari lintsaa mahdollisimman paljon luottamustehtävästään, joku kiinnittää siihen huomiota, ja taas persua vainotaan. Kannatus nouseee.....

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #7

Meidän kuplassa elävien pitäisi varmaan lopettaa kun kuplan ulkopuolella elävien osuus on huimat 3 prosenttia.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #9

Älkää lopettako tai se ei koskaan puhkea :)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Voihan se olla mahdollista. Viimeksi tittelin sai Alexander Stubb vaikka ei ollut persu.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Lintsaus ei nostanutkaan juuri siksi kannatusta.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Alex oli Timo Soinin suosikki, mutta Timohan ei ole oikea persu. Alex tosin oli aiemmin ministeri, joten hänellä saattoi olla jotain menoja. Kieltämättä vallankeikaus on voinut vaikuttaa motivaatioon? Lauralla toki saattaa myös olla eduskuntaa tärkeämpiä menoja, jotain uskontotunteja toisaalla tai jtm. sellaista? Tuntemattomia ovat presidenttiehdokkaiden tiet?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #12

...tai kansan parissa? Siis Huhtasaari.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

"I`m back. Sori siitä!"
Vaikka näin perussuomalaisena vähän vierastankin ulkomaankielisiä ilmauksia, niin kyllä tuosta on vaikea pistää paremmaksi, aloitusta siis.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Noh, jotenkin sitä pitää kuiteskin aloittaa ja joku saattaa vielä kommentoida itse aihettakin. Pitäisiköhän keskusteluun lisätä vaikka pakkoruotsi?

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Tervetuloa takaisin Seppo.

Ainoastaan Alsion Ari on minusta muuttunut-järkevämpään suuntaan.

Muut ovat ennallaan. Linnoittautuneet vain kuplaansa entistä tiukemmin. Eikä nyt puhuta enää pakkoruotsista, vaan tästä persujen ainoaksi aiheeksi nimetystä maahanmuutosta.

Oma kuplani on säilynyt entisellään, olen vaan turhautunut vastailemaan näille kuplille. He-kuten mekin- haluamme vain itseä miellyttäviä vastauksia.

Ja yllätys, yllätys, Soini näyttää saaneen paljon uusia ystäviä näistä kuplista.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Pahoittelen ja samalla korjaan väitettä Puhemiehen osalta.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005372527.html...

Maria Lohela ei sittenkään jäänyt tuppisuuksi vaan otti kantaa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kyllä ilmapiiri on muuttunut. Persut kirjoittelevat ei yhdestä - vaan kahdesta asiasta. Kirjoittavat maahanmuutosta ja kirjoittavat loikkareista. Ai niin, mutta niinhän teit juuri itsekin!

Mutta yhtä kaikki: ilmapiiri muuttuu. Ennen antoivat meidänkin kommentoida blogeissaan. Nykyisin lähes kaikki vastakkainen kommentointi on kielletty. Persuista on tullut herkkänahkaisia.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Mutta yhtä kaikki: ilmapiiri muuttuu. Ennen antoivat meidänkin kommentoida blogeissaan. Nykyisin lähes kaikki vastakkainen kommentointi on kielletty. Persuista on tullut herkkänahkaisia."

Oletko ajatellut muita vaihtoehtoja? Nimimerkki Arvo Kuusela paljasti pelin jo vuosia sitten, hänhän kirjoitteli ylläpidon tietäen väärällä nimellä ja kuvalla pitkään, vaikka useat kirjoittajat olivat ilmoittaneet ylläpidolle asiasta.

Eli palsta on muuttunut ja täyttynyt valtion virallisista maksetuista trolleista ja keskustelunsotkijoista, joilla on loputtomasti aikaa ja rajattomat resurssit ohjata keskustelut sivuraiteille ja suoltaa virallista propagandaa.

Uskoisin että juuri siksi osa Perussuomalaisista kirjoittajista on laittanut kommentointikiellon näille trolleina ja keskustelunsotkijoina pitämilleen. Koska ei ole mitään järkeä käyttää aikaansa siihen että vastailee näille trolleille, joilla kuten jo mainitsin, on loputtomasti aikaa ja rajattomat resurssit viralliselle propagandalleen.

Kun kirjoitan tätäkin viestiä, kone pätkii ja joka kirjain tulee näytölle kovasti myöhässä, ongelma jota ei normaalisti ole, tulee aina, joka kerta kun kirjoittelee yhteiskunnallisista asioista joko tälle tai jollekin muulle palstalle. Valtion toimet eivät siis rajoitu vain trolleihin ja keskustelunsotkijoihin, vaan olemme jatkuvassa viranomaisseurannassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Valtion virallisista maksetuista....! Sen pitää sitten olla Supo!
Kiitos vaan luottamuksesta. Tunnen itseni tärkeäksi ja virallisesti arvostetuksi.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Kun kirjoitan tätäkin viestiä, kone pätkii ja joka kirjain tulee näytölle kovasti myöhässä, ongelma jota ei normaalisti ole, tulee aina, joka kerta kun kirjoittelee yhteiskunnallisista asioista joko tälle tai jollekin muulle palstalle. Valtion toimet eivät siis rajoitu vain trolleihin ja keskustelunsotkijoihin, vaan olemme jatkuvassa viranomaisseurannassa."

Meinasin kirjoittaa tähän jotain nasevaa mutta CIA esti sen jo ennen kuin ehdin edes näpytellä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #23

Salonen näyttää malliesimerkkiä virallisten trollien ja keskustelunsotkijoiden tavasta keskustella palstalla.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #25

Sanoo tyyppi joka ilmeisen vakavalla naamalla väittää illuminatin hidastavan hänen kirjoittamistaan.

Avasin Laitisen blogin (takavarikoidut huumeet viedään kansanedustajille) ja näköjään minulla on kommentointikielto sinne, en muista että olisin ainakaan vuoteen jos koskaan komentoinut blogiaan. Missä se meidän salaisen poliisin it-tuki oikein viipyy että saataisiin tuo esto kumottua?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #26

Oon joo tosissaan yrittänyt estää kaikkien virallisten trollien ja keskustelunsotkijoiden jutut omissa blogeissani ja hyvä että Salonenkin on tullut bannattua. Ei minkään muun takia, mutta aika ei riitä ihan jokaisen trollin viesteihin vastaamiseen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #25

Mistä tiedät, ettei Janne vain jakanut todellista havaintoaan kanssamme? Ei tuo kuulostanut yhtään sen hullummalta, kuin omasi.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #27

Voin alkaa ottamaan videokuvaa koneeni näytöltä ja todistaa asian siten. Kone toimii ilman minkäänlaisia virheitä, mutta kun palstalle alkaa kirjoittamaan yhteiskunnallisista asioista, samantien alkaa pätkiminen.

Samoin kone temppuilee kun käyn MV-lehden tai Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä sivuilla.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #29

Mulla alkaa kirjoituskäsi vapista kun kuulen palstasta nimeltään Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä!

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #29

Me Uudesta Maailmanjärjestyksestä ry:stä voidaan kyllä lähettää sinulle se videokuva mutta jos itse haluat ottaa niin vinkiksi, sensoreidemme mukaan kamerasi akku on melkein tyhjä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minun täytyy olla "Valtion virallinen keskustelunsotkija".

Teen testin:
1) Minä painan nyt näppäimistöltä kirjaimen A
2) näytölleni putkahti kirjain A.

Ja ihan heti. Nyt se on siis todistettu, tietämättäni minusta on tehty jotain virallista. Nykyaikaista noitavainoa.

Jos siis olisin normikansalainen A tulisi näyttöön vasta tarkastamisen jälkeen?

Minä muuten pääsin vielä hetki sitten kirjoittamaan kommentin blogiisi. Lienee sinunkin syytä käydä korjaamassa tilanne. Tiedä mitä kirjoitan ja jos vastausviestiä vielä äityisit naputtelemaan kaappaisin koneesi ja myisin ulkomaille...

Marko Parkkola

Yksi asia on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan. Yhden asian kuplailijat eivät pääse enää trollaamaan moniinkaan blogeihin. Tämä toki vähentää kommenttien määrää, mutta kommenttien laatu paranee huomattavasti. Nyt monet kommentit liittyvät jopa itse blogaukseen!

Sinisen tulevaisuuden trollailu taas on hupaisaa seurattavaa, varsinkin jos tietää jotain näistä uuvateista jo ennestään. Jokainen itselleen rehellinen ihminen tajuaa, kuinka jonkun Simon Elonkin avautumiset ovat irvokasta populismia. Se on vain nyt muotia kehua soinilaisia, kun samalla voi trollata persuja.

Ikävempää taas on huomata se populismin määrä, mikä keskustaan ja kokoomukseen on iskenyt. Jopa presidentti-instituutio on vaarannettu, kun presidentti yritti puuttua yhden puolueen puheenjohtajavalintaan. Kaikki silmänkääntötemput tehtiin, jotta saatiin pidettyä ex-persut, nykyiset uuvatit hallituksessa.

Yhden asian (serkut) Sipiläkin loihemahan, että tässä tilanteessa uudet eduskuntavaalit olisivat olleet katastrofi. Ehkä niin, sillä silloin Soinin hillotolppa olisi jäänyt saavuttamatta.

Tilanne on irvokasta teatteria. Toivottavasti joku kirjoittaa tästä satiirisen näytelmän vielä.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Tervetuloa takaisin Seppo!

Kyselit, onko puheenvuorossa mikään muuttunut. Sen verran voin sanoa, että "ilmatilan hallinta" ei täällä ole enää perussuomalaisilla. Timo Soinin vietyä puolueen hallitukseen sen kannatus romahti puoleen. Melkein samassa suhteessa vähenivät perussuomalaisten kirjoitukset puheenvuorossa. Sama trendi on jatkunut puolueen hajoamisen jälkeen. Nyt perussuomalaiset ja sieltä loikanneet vain syyttelevät täällä toisiaan.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Kiitos! Tosiaan täällähän on paljon uusia naamoja (jotkut jopa ylösalaisin) ja kauheesti poistuneita. Kommentoinnin taso näyttäis myös olevan heikentynyt.

Mirjami Riihelä

Monin verroin parempi on olla yksi asia jonka sisällä on monta oikeaa asiaa, kun olla monta asiaa joiden sisällä ei ole yhtään ainutta asiaan tai josta olisi haittaa kummemaksi tälle maalle. Viimeiksi mainittu on Sipilän hallitus, eikä noissa muissakaan eduskunnan jeesustelijoissa ole hurraamista. Maa tarvii tekijää ei näkijää, saati sitten mihin tarvitaan henkilökohtaisen hyvän nimen kerjäläisiä ylläpidettävänä. Se tekeminen kun on aina jostakin aloitettava niin Suomesta se on tässä maassa ihan hyvä aloittaa. Tuollaisia kerjäläisiä ja ulisijoita on nähty jo liikaa saati, että se käy kaiken lisäksi vielä jumalattoaman kalliiksikin. Saattaa olla minulla kun monella muullakin henkilökohtainen aate mutta niitäpä ei ole kukkaan vielä valtion kassata edes tarjoutunut maksamaan. Epäilen, että ei kyseistä sakkiakaan olisi ihan niillä ansioilla ja niitä asioita hoitamaan valittu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset