Yhden asian Huhtasaari ja Halla-aho?

 

I`m back. Sori siitä!

Tosiaankin pienen penaltyn jälkeen aloin taas pohtia ääneen ja osallistua keskusteluun.

Viime aikoina silmiin on pistänyt median ja "kuplaihmisten" uudelleen nousu vahvimpana kannatuslukujen nostajina Laura Huhtasaaren alkavalle presidenttikampanjalle sekä PerusSuomalaisten tulevalle jytky kakkoselle. 

Aivan kuten jo useasti ennenkin tämän "kuplaryhmittymän" mustamaalaamiskampanjat ovat osuneet lopulta omaan nilkkaan. Pienen ajan sisällä kuplaihmisten ja valtamedian manipulointiyritykset ovat osoittautuneet vääriksi pitkin eurooppaa ja ameriikkaa. Jenkeissä presidenttinä on Donald Trump ja Suomessa Perussuomalaisten puoluejohtajana Jussi Halla-aho, vaikka paukkuja tuhlattiin älyttömästi. Jatkakaa tuhlaamista.

Tosiaankin 4.8.2017 Aamulehdessä uuvatti Tiina Elovaara mietti kuinka "Laura Huhtasaaren valinta perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi oli oletettu valinta, mutta en usko, että yhden asian Huhtasaari voisi tavoittaa äänestäjiä yli rajojen". Varsin suoraan sanottu henkilöltä, joka pääsi eduskuntaan Perussuomalaisella yhden asian politiikalla, kuten media tuolloin toitotti. Toisaaltaan montako asiaa tämä Elovaara on saanut kansanedustajana esitettyä tai muutosta sellaisiin? En tiedä yhtään, joten voisiko lokkari Elovaaraa tituleerata nolla asian Elovaaraksi?

Kun Jytky 1 pelotti mediaa ja "kuplaihmisiä", niin toistettiin vain yhden asian puoluetta ja Timo Soinia vain yhden asian puoluejohtajaksi. Miksi ei enää? Miksi nyt kesän puoluekokouksen jälkeen Timo Soinia ei kutsuta yhden asian mieheksi, vaikka kaikki hänen Plokinsa keskittyvät vain katkeraan tappioon Jussi Halla-aholle? Miksi uuvatteja ei kutsuta yhden asian loikkareiksi, vaikka heidän mielestään Perussuomalaisten puolueohjelmakin on kuulemma edelleen heidän tekemä. Ja kaiken huipuksi uuvatit saivat vain yhden asian- säilytettyä itsellään ministeripaikat takiaispuolueena hallituksessa!

Enivei. Jos tätä "ryhmittymää" tosiaankin kiinnostaa nostaa esille yhden asian Perussuomalaisia (tai entisiä sellaisia), niin koettakaapa löytää nato-intoilija Jussi Niinistöltä jokin kannanotto muuhun kuin yhteen asiaan. Onko hän ottanut kertaakaan kantaa köyhyyteen, asunnottomuuteen, eriarvoisuuteen, vanhuksiin tai soteuudistukseen? Kauniita puheita sotaveteraanien puolesta joskus, mutta ei mitään parannusta tähänkään puolustusministeriltä.  

Sitä paitsi eduskunnassa istuu ihan oikeasti vain yhden asian henkilö. Tämä on entinen eduskunnan puhemies Maria Lohela. Tällä uuvatilla ei ole edes oikeutta itse osallistua keskusteluun tai äänestyksiin eduskunnassa ja yleensä pysyttelee päivänpolitiikan ulkopuolella. Yhden asian henkilönä hän vain kopsuttelee nuijaa eikä ota kantaa edes omaan nimitykseensä puhemiehenä, vaan tyytyy olemaan tuppisuuna ja jatkossa se miksi "kupla" hänet nimeää.

Tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari totesi tänään facebookissa "Ihan kuin olisin sähköankerias kultakalammikossa. Sähköankeriaita käsitelläänkin samalla protokollalla kuin myrkkykäärmeitä". Melko hyvin todettu. 

 

edit: Maria Lohela otti sittenkin kantaa, mutta en tavoittanut asiaa uutisvirrasta aijemmin. Pahoittelen! http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005372527.html?share=1abb0947f1372a7b95c300eeae05f587

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu