selavii Luomu Seppo kannattaa kaikkea hyvää

Yulia Skripal on puhunut ensimmäistä kertaa

"Isä on kunnossa ja minä tulen kotiin".

Hänen isänsä ja entinen vakooja Sergei Skripal, 66, on myös kunnossa, vaikka aivan varmasti tappava myrkky, eli novichok tappaa. "Vain tippa, eli 10 milligrammaa hermomyrkkyä ihmisen iholla tai hengitysteissä riittää tappamaan ihmisen", tiesi eräs suomalainen kertoa suomalaisessa uskottavassa mediassa. Uskottavat levitti ensin totuutena, että myrkkyä oli käytetty auton ilmastoinnin kautta, matkalaukussa, koti-ovella ja vaikka missä. Totuutta ei tiedä edes Suvi Lindenin partneri ja sittemmin kuollut asekauppias.

Tosin nyt, nämä samaiset mediat eivät olekkaan enää varmoja mistään ennen julkaisemastaan, vaan epäröivät jopa sitä, että onko kyseessä Novichok tai onko edes myrkytyksen taustalla Venäjä. Samaiset totuusmediat eivät myöskään enää väitä Putinin olleen myrkytyksen takana. Eivät tosin etsi totuuttakaan.

Suurlähettiläs Aleksander Yakoveno on toistanut, ettei Moskova ole teon takana, erään lähteen mukaan. Jonkun toisen lähteen mukaan joku Britannialainen tutkimusryhmä ei ole kyennyt osoittamaan Venäjää tai Putinia osalliseksi tapahtumaan. Kaikki on totta, erään nimettömän lähteen mukaan.

Pakoitteet ovat silti olemassa ja karkoitukset voimassa puolin ja toisin. Mitä sitten? Aasit seuraa porkkanaa.

Suomi antoi luvan Nord Stream 2 -kaasuputken rakentamiselle. Ooooh! Kummallista, vaikka Venäjä ja Putin on juuri käyttänyt (ehkä) kemiallisia aseita länsimaita kohtaan! Joitakin maitotuotteita ei edelleenkään saa viedä Venäjälle suomesta, sillä paha Putin ja hyvä länsi! 

Koska EU ja suomi EU:n ytimessä, niin Valion juustoja ei saa myydä Venäjälle, mutta kaasua ostetaan Venäjältä Saksaan. Tietenkin suomen kautta. Lieneekö Paavo Lipponen taas saamassa palkkion? Edes vihreät ei älähdä, vaikka kysymyksessä on Itä-meri. Mitä sitten? Ei mitään.

Putin kertoi erään median mukaan, että ISIS on nujerrettu! Putin teki sen. Nyt alkaa neuvottelemaan aselevosta tämän terroristijärjestön jäljelle jääneiden kanssa. Länneltä loppui asevienti ja isiksen tukeminen. Hullu mies tuo Putin?

Kiina on maailman uusi talousmahti. USA jäi kakkoseksi. Itse asiassa Kiina omistaa entisen suuren lännen. Länsi sukeltaa ja Suomi sen mukana. 

Älkää uskoko. Seuratkaa mielummin porkkanaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Median mukaan Julia on puhunut ensimmäistä kertaa.

Todellisuudessa Julia on puhunut jo monta kertaa henkensä pelastaneille brittiviranomaisille.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Totuus on siellä jossakin. Totuusmedia Dailymail väittää toisin http://www.dailymail.co.uk/news/article-5581507/Yu...

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Putin, putin, rakkaus tai kuolema. Krimin ja Itä-Ukrainan valtaaja on aina epäilty. Eikä vielä puhu entisistä synneistä.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Putin ja Trump ovat sopineet tapaamisesta. Suomi ja Sauli Niinistö jäivät syrjään. Irakista ei löytynytkään kemiallisia aseita. Karjala on entistä Suomea. Ahvenanmaalta tulee varhaisperunoita.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Uskottavat levitti ensin totuutena, että myrkkyä oli käytetty auton ilmastoinnin kautta, matkalaukussa, koti-ovella ja vaikka missä."

Viime blogissa et millään vastannut kysymykseen mutta onnistuisikohan se tällä kertaa kun näytät jatkavan samalla linjalla median suhteen. Oletko vielä sitä mieltä, että joku uutinen pitäisi korjata, koska siellä on väitetty totuudeksi(ei siis tutkintalinjoiksi) noita myrkynlevityspaikkoja. Olisi siitä vieläkään löytynyt esimerkkiä? Mikä media ja minkä uutisen takia siis menetti mielestäsi uskottavuutensa?

Vai seuraatko sinä omaa porkkanaasi median suhteen jo niin jääräpäisesti ettei sitä passaa tässä vaiheesssa enää kenenkään kyseenalaistaa?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #7
Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #9

Hyvä Seppo! Pidä tuo asenne. Älä anna oikeiden uutisten pilata ponnekasta mediakritiikkiäsi. Paljon helpompaa on laukoa mielipiteitä mediasta kun ei vaivaudu sitä lukemaan.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #10

Toinen on saanut moitteita JSN:lta. Porkkana?

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #13

Skripal uutisoinnistako?

Vastuulliset media ovat sitoutuneet JSN:n toimintaan mutta MV:llä ei ole mitään tekemistä sellaisen kanssa, joten eipä neuvostoa taida kiinnostaa heidän toimintansakaan - kuten ei minkään muunkaan juorupalstan toiminta.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #18

Seiskako vastuullinen media? Pyyhin kyyneleet. Ihmiset muodostavat mielipiteensä kovin monilla eri tavoilla ja ovat eri tavalla taipuvaisia uskomaan milloin mitäkin.

Minulla ei ole mitään sellaista vastaan. Tulkoon jokainen uskossaan autuaaksi.

Yleisesti ottaen silti toivoisin ihan mihinkään sidonnaisuuteen kallistumatta, että ihmiset käyttäisivät enemmän aivokapasiteettiään myös kyseenalaistamiseen.

Moni asia on oikeasti toisin, kuin se meille tarjoillaan.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #19

Seiska on sitounut JSN:n toimintaan.

"Yleisesti ottaen silti toivoisin ihan mihinkään sidonnaisuuteen kallistumatta, että ihmiset käyttäisivät enemmän aivokapasiteettiään myös kyseenalaistamiseen.

Moni asia on oikeasti toisin, kuin se meille tarjoillaan."

Mutta sinä juurikin väität, että Skripalin tapauksessa olisi uutisoitu niin väärin, että jopa JSN:n pitäisi huomioida asia mutta et osaa antaa yhtään esimerkkiä tällaisesta uutisoinnista. Minä käytän tässä nyt aivokapasiteettiani sen kyseenalaistamiseen, ettei asia ole niin kuin sinä sen tarjoilet. Olisi hienoa jos kunnioittaisit sitä selkeällä vastauksella, eikä ympäripyöreillä aforismeilla, jotka ovat myös ristiriidassa oman toimintasi kanssa.

Saatko vieläkään irti yhtään esimerkkiä sellaisesta uutisesta, jossa on totuutena levitetty myrkynlevityspaikkoja? Vai koskeeko arvostamasi kyseenalaistaminen vain muiden kuin sinun sanomisia?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #20

Kymmenittäin. Voit itse etsiä näitä. Viimeisin Is juttukin myöntää ko. asian olleen näin, mutta kukaan ei ole korjannut väitteitään. En käytä mielelläni aikaa itseäni tyhmempien kanssa kiistelyyn, vaan depatoin mielelläni itseäni viisaampien kanssa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Luotettavan median mukaan mies synnytti vauvan Suomessa. "Asiasta uutisoivan Lännen Median mukaan laskettu aika oli maaliskuun alkupuolella, mutta vauva antoi odottaa itseään pari viikkoa pitempään".

Lapsen synnyttänyt henkilö oli kuitenkin nainen ja hänellä on synnyttämiseen vaadittavat ominaisuudet, kuten kohtu. Mies olikin nainen.

Totuus löytyy mediasta.

Juha Hämäläinen

#5. Tälle totuusmedian uutiselle onkin saanut nauraa tauotta jo viikon.

Kerroin tänään uutisen thaimaalaiselle pariskunnalle heidän ravintolassaan. Kiitin hyvästä ruoasta, näytin pullottavaa vatsaani ja sanoin olevani seuraava suomalainen mies, joka synnyttää.

Thaimaalaiset nauroivat ja sanoivat suomalaisten olleen ennenkin aivan outoja, mutta tämä miehen synnytyskyky jo kertoo meidän olevan täysin kaheleita (nuts).

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Seuraavat yhdeksän kuukautta on elämäsi parhaat kuukaudet. Oletko jo ilmoittanut medialle, että sitä saa tulla seuraamaan ja uutisoimaan?

Thaimaassa on paljon miehiä naisina. Mikä lienee syynä, ettei siellä naiset halua olla miehiä?

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #12

#12. Täytyy avautua somessa ja päivittää eri tilejä postauksilla.

Thaimaassa on toki runsaasti transuja. Heillä ei taipumusta poikia vaan he ovat vain poikia. He ovat monien jenkkien ja eurooppalaisten suosimia maksullisia. Kyse ns kinder-muna- eli yllätysmunaefektistä ymmärtääkseni.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Jos kirjoittaa suomeksi, pitää kirjoittaa Julija Skripal. Yulia on englantia.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Kirjoitin englanniksi ja suomeksi. Oisko nyt pilkku nuss...

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Pari päivää sitten Sky News-kanava ilmoitti, että ettieivät brittiläiset tiedemiehet voi varmista myrkytyksen lähdettä.
Samana päivänä Britannian ulkoministeriö poisti viesteistään kohdan, jonka mukaan Venäjä oli myrkytyksen lähde.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Tosin nyt, nämä samaiset mediat eivät olekkaan enää varmoja mistään ennen julkaisemastaan, vaan epäröivät jopa sitä, että onko kyseessä Novichok tai onko edes myrkytyksen taustalla Venäjä."

Mikä media epäröi, että kyseessä ei olisikaan Novichok?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset