"Kivittäkää" Aki Ruotsala!

Eipä olisi uskonut, millaisessa sivistysvaltiossa sitä nykyisin asutaankaan. Kun kristitty ilmaisee mielipiteensä jostakin ns. sivistyneistön mielipiteistä poikkeavaa, niin alkaa välitön "kivitys".

Kivitys on lainausmerkeissä siksi, että käytännössä kyseessä on vertauskuvallinen kivitys, ei vielä toistaiseksi ihan oikea, mutta tällä menolla siihen tuskin kuluu kovin monta vuotta, kun miehet haudataan vyötäröä myöten maahan ja naiset rintoja myöten.

Huvittavinta tässäkin tapauksessa on se, että ns. sivistyneimmät tahot ovat niitä kivittäjiä. Mediastakin lähes poikkeuksetta kaikki. Tosin Kirkko ja kaupunki näyttää vaikenevan tällä kertaa??? Ei edes pilapiirrosta, joka olisi vihapuheen ohittava tapa ilmaista "taiteen" kautta "oikea" mielipide.

Raamatussa mainitaan homous ja nimen omaan kielteisessä mielessä. Rangaistus homoseksuaalisuudesta oli Mooseksen laissa kivittäminen. Käytännössä tänä päivänä sivistyneet kristityt eivät kuitenkaan kivitä ketään hengiltä. 

Entäs jos Aki Ruotsala olisikin ollut Muslimi? No ei tietysti mitään. Sivistyneistö olisi vaiti, kuten kävi 2013 Mellunmäen imaamina toimivan Abbas Bahmanpourin totdettua Ylen Islam-illassa suorasanaisesti, että homot tulisi tappaa (kuolemanrangaistus). 

Ja minkäläisen metelin siitä nostikaan "sivistyneistö"? Ei mitään, vaan demari Tarja Filatov otti muikean hymyn ja piti sen jälkeen suunsa kiinni. Näin teki koko muukin sivistyneistö, vihervasemmisto ja media joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. 

Vaikka kivitystä ei mainita islaminuskoisten pyhässä kirjassa Koraanissa, niin kivitys sisältyy joihinkin islamilaisen lain šarian tulkintoihin ja se on laillista Iranissa, Mauritaniassa, osissa Nigeriaa, Pakistanissa, Qatarissa, Saudi-Arabiassa, Somaliassa, Sudanissa, Arabiemiraateissa ja Jemenissä. Lisäksi sitä käytetään muun muassa Irakissa ja Afganistanissa. Näissä maissa homoja kivitetään kuoliaaksi vieläkin tuhansia. 

Homoista ja homoudesta puhumisesta on näköjään tullut kiellettyä, mikäli se sisältää pienintäkin kriittisyyttä. Sateenkaaren alle ei ole ulkopuolisilla mitään asiaa. Siitä on tehty tabu, mutta vain kristityille jotka ovat Impivaaralaisuudessaan eri mieltä kaksinaismoraalisen sivistyneistön kanssa.

Ps. Heterohan saattaa eheytyä homoksi vasta kuolinvuoteellaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu