selavii Luomu Seppo kannattaa kaikkea hyvää

Julia Skripal haluaa palata kotiin


Jo useasti maailman kuolettavimpaan myrkkyyn altistunut Julia Skribal haluaisi palata kotiinsa Venäjälle, mutta Britannia ei halua häntä laskea kotimaahansa. Skripal ja hänen tyttärensä on siirretty suojaan salaiseen paikkaan. Lieneekö vieläkin pelko, että hermomyrkky voisi tappaa myös lähellä tai jopa kosketuksissa olevia muita ihmisiä? 

Novichok on todettu maailman tehokkaimmaksi hermomyrkyksi, eikä sille altistuneiden ole uskottu edes pienimmässä määrin selviävän hengissä. Tosin nyt on osoittautunut toisin. Skripaleita hoitaneet henkilöt eivät olleet aluksi käyttäneet mitään tavallisesta poikkeavia suojavarusteita. Silti heistä yksikään ei saanut minkäänlaisia oireita. Skripaleja hoitanut lääkäri Stephen Jukes kuvailee Skripalien vauhdikasta paranemista  mukavaksi yllätykseksi, jota hän ei täysin osaa selittää. 

Eikä tätä tarinaa osaa selittää juuri mikään muukaan taho. Media tosin tietää syylliseksi Venäjän ilman mitään todisteita ja Kansainvälinen kemiallisten aseiden kieltojärjestö (OPCW) ei sen sijaan julkisuuteen toimitetussa materiaalissa nimeä myrkkyä tai vahvista sitä, että myrkky olisi nimenomaan venäläistä alkuperää.


Ainut varma asia on se, että tuomittu on epäilty ilman todisteita ja Skripalien nälkiintynyt Kissa kuoli viranomaisten lopettamana sekä marsut janoon. Äärimmäisen myrkyllistä ravintolaa ei pureta ja Skripalit ovat kadonneet.

Yksityinen tietotoimisto STT odottelee veronmaksajien euroja valtiolta ja YLE keskittyy Trumphin mustamaalaamiseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Laittaisitko meidän skeptikoiden mieliksi linkin, että mistä muodostit käsityksesi Julia Skripalin tahdonvastaisesta Britanniassa pitämisestä?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

En ole missään väittänyt, että Skripaleja pidettäisiin Britanniassa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Pahoitteluni epätarkasta pyynnön muotoilusta. Ymmärrän että hakemani asia oli siitä vaikeasti tulkittavissa, joten muotoilen huolellisemmin. Kertoisitko mistä muodostit käsityksesi, että ”Britannia ei halua häntä laskea kotimaahansa”?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #6

Tuoltahan tuo löytyy verovaroilla kustannetusta mediasta, jos viitsii ko. mediaa seurata.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #9
Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #8

En viitsi, kerrohan mistä tuolta kun kerran tiedät.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #8

Kiitos ystävällisestä avustasi. Mitä näistä keskusteluista tulisi, jos emme ymmärtäisi kenellä on todistustaakka esitetystä väitteestä.

Mielenkiintoista muuten, että samaan aikaan pidät jotain verovaroilla kustannettua mediaa niin luotettavana, että muodostat sen perusteella käsityksesi, mutta kyseenalaistat että sitä viitsisi seurata. Meinasin kirjoitta Yle, mutta koska jo kerran virheellisesti ylitulkitsin kirjoittamaasi, en tohtinut. Ovathan nuo puoluelehdetkin verovaroin kustannettuja. Se tietysti selittäisi epäilyn viitsimisestä aika hyvin.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #12

Myös Russia Today on verovaroin kustannettu media mutta tämä lähde jäi nyt arvoitukseksi. Ehkä jos viitsisi seurata.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Oot sä Seppo Lavikainen aika omituinen venkula? Ensin avaat yhtä, ja sitten toista?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Onko täällä rajoitettu jotenkin avausten määrä vai halutaanko sitä rajoittaa?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Valheiden levittäminen on suorastaan kielletty, ei vain rajoitettu.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #14

Jos Villikari haluaa jatkaa, niin kertonee missä on valhe?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #16

Kerroin vain, että US-Puheenvuoron sääntöjen mukaan valheiden jakaminen ei ole sallittua. Miksi otit itteesi?

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen Vastaus kommenttiin #17

Koska väität minun valehdelleen. Voisitko kertoa missä valehtelen?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari Vastaus kommenttiin #18
Käyttäjän MikaRiik kuva
Mika Riikonen

Tämä on ties kuinka mones Novichok -kirjoitus Lavikaiselta, joka taas kerran ihmettelee kuinka moisesta myrkystä voi ihminen muka selvitä hengissä.

Hermomyrkkyjen primäärivaikutus salpaa sydämen ja hengityselinten toimintaa. Ajoissa hoitoon saatu uhri kytketään ko. elinten toimintaa tukeviin hoitolaitteisiin, joten verenkierto ja hengitys saadaan pidettyä toiminnassa.

Niinpä myrkytyksen kohde voi toden totta selvitä hengissä.

Lavikainen printatkoon tämän selityksen ja teipatkoon sen näyttöruudulleen, niin ei tarvitse toistuvasti samaa ihmetellä.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Hermomyrkkyjä on niin eri tehoisia, että suosittelisin Riikosenkin perehtymään väitettyn myrkyn tehoon. Tosin kukaan ei vielä ole todistanut kysymyksessä olleen juuri tämä Novichok, vaan esim. OPCW:n julkisuuteen toimitetussa materiaalissa OPCW ei nimeä myrkkyä tai vahvista sitä, että myrkky olisi nimenomaan venäläistä alkuperää.

Edit:
Olen kirjoittanut aiheesta ehkä viisi kertaa. Yle varmaan kymmenen. Joku blogisti on kirjoittanut NATO:n puolesta varmaan 50 kertaa etc...

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Jos he olisivat saaneet novichok-hermomyrkkyä heidän luulisi jo kuolleen, sillä sen pitäisi olla jopa 8 kertaa tappavampia kuin VX. Tämäkin aine on niin myrkyllistä, että 0,01 grammaa iholla tai 0,001 grammaa hengitettynä riittää viemään hengen joka toiselta altistuneelta. Useampi tällainen annos tappaa lähes kaikki. VX vaikuttaa yleensä muutamassa minuutissa, eikä hoitoon juuri ole aikaa.

Kun Riikonen kertoo tuon VX myrkyn tehon kahdeksalla, niin alkaa primäärivaikutus ja hoitoon saattaminenkin selvitä.

Ja edelleenkään kukaan ei ole todistanut kyseessä olevan Novichok.

Risto Koivula

USA:n Ilmavoimien entisen päälääkärin mukaan se on BZ-toksiinia:

https://www.tiede.fi/comment/2494659#comment-2494659

Se oli ”BZ-toksiinia” se aine. (Jotakin muutakin, nukutusaisnetta, on kyllä epäilty.)

http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-arti...

” Independent Swiss Lab Says ’BZ Toxin’ Used In Skripal Poisoning; US/UK-Produced, Not Russian

Written by Tyler Durden

Saturday April 14, 2018

Somebody has some explaining to do… or did the Syrian airstrikes just ”distract” the citizenry from the reality surrounding the Skripal poisoning.

Remember how we were told my the politicians (not the scientists) that a deadly Novichok nerve agent – produced by Russia – was used in the attempted assassination of the Skripals? Remember the 50 questions (here and here) we had surrounding the ’facts’ as Theresa May had laid them out? Ever wonder why, given how utterly deadly we were told this chemical was, the Skripals wondered around for a few hours after being ’infected’ and then days later, survived with no chronic damage?

Well those doubts may well have just been answered as according to the independent Swiss state Spiez lab, the substance used on Sergei Skripal was an agent called BZ, which was never produced in Russia, but was in service in the US, UK, and other NATO states.

RT reports that Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said, citing the results of the examination conducted by a Swiss chemical lab that worked with the samples that London handed over to the Organisation for the Prohibition of the Chemical Weapons (OPCW), that Sergei Skripal, a former Russian double agent, and his daughter Yulia were poisoned with an incapacitating toxin known as 3-Quinuclidinyl benzilate or BZ.

The Swiss center sent the results to the OPCW.

However, the UN chemical watchdog limited itself only to confirming the formula of the substance used to poison the Skripals in its final report without mentioning anything about the other facts presented in the Swiss document, the Russian foreign minister added.

He went on to say that Moscow would ask the OPCW about its decision to not include any other information provided by the Swiss in its report.

On a side note, the Swiss lab is also an internationally recognized center of excellence in the field of the nuclear, biological, and chemical protection and is one of the five centers permanently authorized by the OPCW.

The Russian foreign minister said that London refused to answer dozens of “very specific” questions asked by Moscow about the Salisbury case, as well as to provide any substantial evidence that could shed light on the incident.

Instead, the UK accused Russia of failing to answer its own questions, he said, adding that, in fact, London did not ask any questions but wanted Moscow to admit that it was responsible for the delivery of the chemical agent to the UK.

But hey, who cares about any of that? Diplomats have been sent home, Putin has been annointed hitler, and besides, what about those missiles in Syria?

Reprinted with permission from ZeroHedge.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset