HYH, hyh!

Häirintäyhdyshenkilöt yhtykää! Liitto perusteilla 8/2018. #häirintä #metoo Joillekin parodiaa, toisille todellisuutta. Päätät itse.

Näin markkinoi itseään HYH, eli ilmeisesti perusteilla oleva Häirintäyhdyshenkilöiden liitto.

Ihan pikkuisen, jos sallitaan, niin täytyy taas kummastella tätä maailman menoa. Ei sitä mihin suuntaan ollaan menossa, vaan sitä kuinka kummalliseksi tämä on menossa. Suuntahan on ollut nähtävissä jo useamman vuoden, mutta en voinut uskoa näin jyrkkää alamäkeä edes silloin, kun keppihevoset, pellet ja alpakat astuivat kuvaan.

Nyt on pakko!!!

Kun perustettavan yhdistyksen sivuja hieman selaa, niin kyllä siinä kyynel herahtaa silmäkulmaan. Ei siksi, että maassamme olisi oikeasti asiat näin huonolla tolalla, vaan siksi, että joillakin todellisuus on karannut kauas lääkityksestäkin huolimatta.

Jos nyt ihan pikkuisen viitsii (kukin taho) perehtyä ajatuksella vaikkapa seuraavaan yhdistyksen sivuilta nappaamaan lainaukseen "On hyvä muistaa, että kaikella häirinnällä ei ole uhria. Tätä häirinnän muotoa tapahtuu enemmän kuin perinteistä, ja siihen syyllistyy moni myös tietämättään. Uhritonta häirintää on häirintä, jolla voisi teoriassa olla uhri", niin voiko tätä enää mitenkään perustella muutoin, kuin ….ööö…silleesti. 

Vaikka kyseessä saattaakin olla vihaa ja vastakkainasettelua lietsova "parodia", niin joka tapauksessa taustalla on jokin äärilaidalta. 

 

https://twitter.com/hyhliitto

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu