SDP ajoi autoharrastajien yli

 

Juuri vaalistartin ensi metreillä SDP ajoi autoharrastajat pois kannattajakunnastaan. Ilmeisesti tarkoitus on kieltää jatkossa myös mopot ja moottoripyörät jos käyttövoimana on polttomoottori. Veneilijät sitten seuraavaksi? 

SDP:n ilmasto-ohjelma kertoo paitsi puolueen arvoista, niin myös ohjelman laatijan ajattelemattomuudesta. Ilmasto-ohjelman mukaan SDP kieltäisi polttomoottoriautojen käytön henkilöliikenteessä "jollakin aikataululla". 

Kosiskelun vihreiden liikkuvista äänestäjistä kuvaavinta populismia lienee kuitenkin tuo, että SDP sysää ohjelmassaan kieltämisen seuraavalle hallitukselle, eli mahdollisesti muille puolueille. Onko SDP jo luovuttanut? 

En tiedä kuka tai kuinka tyhmä henkilö on palkattu SDP:n ilmastopopulismin laatijaksi, mutta esim. biokaasu on uusiutuva polttoaine eli sen poltto ei aiheuta hiilidioksidin nettopäästöjä ilmakehään. Polttomoottoreissa biokaasua voi käyttää kuten bensiiniä tai dieseliä. 

Miksi siis SDP haluaa kieltää polttomoottorit? Tyhmyyttään ja liian kiihkeällä äänestäjien kosiskelulla! Ei polttomoottorit tuota yhtään grammaa kasvihuonepäästöjä, vaan niissä käytettävät polttoaineet! Polttomoottoreita ei siis tarvitse kieltää.

SDP:n ilmasto-osasto voisi kysyä itseltään vähentääkö biokaasu autojen kasvihuonekaasupäästöjä enemmän kuin hybriditeknologia ja muut autojen energiatehokkuutta parantavat teknologiat? Vastaus on Kyllä! 

Biokaasuautoilla kasvihuonekaasupäästöjä voidaan vähentää yli -95 %, kun hybriditeknologialla päästään korkeintaan -20 – -30 %:n tasolle. 

Mitähän ilmastohörhötyksessä seuraavaksi kielletään? 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu