selavii Luomu Seppo kannattaa kaikkea hyvää

Pääministeri Antti Rinne, Lihavero kuuluu kaikille

Median valitsema pääministeri Antti Rinne päästelee sammakoita suustaan harva se päivä. Jos nämä kaikki sammakot friteerattaisiin ja annettaisiin ilmastopopulistien pakastimiin, niin seuraavankin neljä vuotta matalapalkkaisilla aloilla työskentelevät raaskisivat syödä sika-nautaa. Ja mikä parasta, niin lehmät saisivat syödä sitä samaa heinää mitä ituhipitkin. Tosin sillä erotuksella, että ituhippien salaatti on monin verroin enemmän ilmastoa pilaavaa, kuin peltoheinä tai siitä jalostunut liha. 


Mutta ei. Nämä ilmasto hysteerikot tarttuvat vain oman kuplansa ulkopuolella elävien tarpeisiin ja tekemiseen. 

Koululaiset ja jopa puolustusvoimat on pakotettu "rehu-päivään", vaikka tosi asiassa salaatin ruokapöytään saattaminen on hiilijalanjäljeltään suurempi kuin lihan. Aivan kuten kuplamuoviin pakatun nyhtökaurankin.

Ja eettisyydellähän ei ole mitään tekemistä silloin, kun viherhumppa soi ja kuplaihmiset pelastavat maailman heinäsirkoilla. Eläviä olentoja kasvatetaan pienissä laatikoissa lämpölampun alla jopa tuhansia per laatikko!

Minä vaadin, että nämä viattomat luontokappaleet tulee kasvattaa vapaana kuten kanat ja näille sirkoille tulee järjestää myös virikkeitä! Sirkoilla tulee olla riittävä määrä neliösenttejä/ yksilö ja ennen teurastusta ne on tainnutettava yksitellen!

Ja tietenkin sama Antti Rinteen lihavero tulee koskea myös sirkkoja. 

Suomalaisten on myös alettava maksamaan lihaveroa korkeampaa veroa näiden hiilijalanjäljeltään lihaa haitallisempien tuotteiden kohdalla, eli salaatteihin 5-15% korkeampi ilmastovero. 

Ajatus on tietysti yhtä absurdi, kuin kieltää polttomoottorit. Valitun pääministerin suustahan hyppäsi tällainenkin sammakko. 

Ei ole pitkä aika siitä, kun kuplaihmiset puhuivat suomen paluusta Impivaaraan. Sormi osoitti kansallismielisiin, mutta nyt nämä samat ilmastopopulistit laittaisivat ison osan kansalaisista kävelemään tai ratsastamaan hevosella töihin suurkaupunkien ulkopuolella. Oli suorastaan onni nuorison kannalta, että Sipilän hallitus sai kuitenkin järkevän päätöksen mopoautojen korvaamiseksi kevytautoilla. 

Polttomoottoreita käytetään myös asfalttiliikenteen ulkopuolella. On täysin järjetöntä kieltää mitään energiamuotoa tuottava moottorimalli vain siksi, että ilmastohörhöilyn varjolla kalastetaan muutama ääni neljäksi vuodeksi. Mitenköhän vaikkapa veneilijät asiaan suhtautuvat? Voisin kuvitella, ettei isommat veneet nouse liukuun vielä vuonna 2030.

Ja toisekseen, niin suomalaiset ovat todellakin tehneet jo lähes kaiken tämän ilmastohysterian puolesta. 1.1.2019 astui voimaan jopa sellainen lainsäädätö, joka koskee mm. ruohonleikkureita ja moottorisahoja. "1.1.2019 voimaan tulleet moottoreiden päästövaatimukset koskevat lähes kaikkia liikuteltavia polttomoottorikäyttöisiä laitteita mm. ruohonleikkureita, raivaus- ja moottorisahoja, aggregaatteja, moottorikelkkoja ja maastomönkijöitä". Mitenköhän tuossa muutaman kymmenen kilometrin päässä Venäjällä?

Media lietsoo vastakkainasettelua. Tämän päivän vihervasemmistolainen media ei edes halua, että kekityttäisiin kansalaisten etujen ajamiseen, yhteiskunnan kehityksen kannalta tärkeisiin asioihin, vaan lähinnä turvaamaan omat intressinsä. 

Omasta mielestäni on ikävää, että yhdistynyt valtamedia ohjaa kansalaisia "propagandallaan" äänestämään ilmastonmuutosvaaleissa, pääministerivaaleissa, maahanmuuttovaaleissa, sotevaaleissa,... ja jättää kokonaan kertomatta, että kysymyksessä on eduskuntavaalit!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Pj Rinne ilmoitti, ettei puolueensa lähde samaan hallitukseen Halla-ahon kanssa. Toisaalta voisin kuvitella, ettei kokoomus lähde persuille apupuolueeksi siinä tapauksessa, että se siis on pienempi. Kepu todennäköisesti siirtyy vapaaehtoisesti lopulliseen oppositioon.

Lihalla, polttomoottoreilla = ilmastolla, mitä persu tekee minkään kokoisella kannatuksellaan?

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Arvokokoomus lähtee hallitukseen ääristalinistien ja umpikommunistien kanssa. Lipilaaripuolueelle sangen tyypillistä sosialismin nuolemista.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Maailma muuttuu eskoseni. Eikö ole hyvä että maailma pääsisi eroon öljystä tärkeimpänä liikkuvien systeemien energiana? Arabit ei enää pullistelisi ja jenkkien ei tarvitsisi suojailla sotatoimin öljyvaroja. Mitkä varmaan loppuu kuten kivihiilikin joskus. Miksei siis anneta uusille tavoille hankkia energiaa mahdollisuutta? Suomi voi hyvin olla se suunnannäyttäjä vaikka meidän osuus on maailman mittakaavassa vähäpätöinen..
Taikka mennään sitten ” ihan sama” meiningillä.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Immonen on fiksu ihminen. Siirtymä tulee sitten ihan kehityksen myötä itsestään. Tuleva pääministeri ei siihen populismillaan vaikuta minuuttiakaan.

Kyllä minä ainakin allekirjoitan lausumasi.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Siirtymä tulee jos vähän ”pakotetaan”. Muuten isot firmat tekee mitä ostetaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Suomi voi hyvin olla se suunnannäyttäjä"

Ihanko Immonen ehdottaa että jättäkää autonne kotiin ja kävelkää tai menkää pyörällä. Miten tavarankuljetus, riittääkö hevoset kuljettamaan ruokaa marketteihin ja onko hevosille heiniä? Voiko hevoseen liittää kylmäsäilytystilan pilaantuville eineksille kesäisin?

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

jep jep, makkosen tulkinta...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #8

"Eikö ole hyvä että maailma pääsisi eroon öljystä tärkeimpänä liikkuvien systeemien energiana?"

Tulkintani tuli tuosta älynväläyksestäsi.

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #10

Eikö se sitten olisi hyvä? Häh? Öljy loppuu joskus, ei ole makkosen elinaikana uusiutuva energianlähde. Mutta mitä väliä, mää vedän kylän raittia osuuskauppaan mopollani.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #11

"mää vedän kylän raittia osuuskauppaan mopollani."

Heinää tankkiin, vai?

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen Vastaus kommenttiin #13

Voit vaikka mennä sinne esson baariin päivittelemään maailman menoa ihan millä vehkeellä haluat.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Joka neljännen kuoleman taustalla on väärät ruokatottumukset.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Iltapalaksi Oululaisen hapankorppuja Keiju levitteellä, juomaksi suomalaista puhdasta vesijohtovettä Päijänteestä.
Ah, niin suomalais-kansallista tositerveellistä suomalaiselle geeneillä sopivaa.
.... suolisto tykkää,

Kiitos Oulu(lainen) ja Päijänteen seutu (kiitos, älkää urinoiko lähtötunnelin kohdalla).

Parempaa kuin Pizzat, Kebabit, Hampurilaiset ym epäterveelliset multikulttuuriset tuontiruoat.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Jokaisen kuoleman takana on sydämen pysähtyminen.

P.S. Poikkeuksena ovat ns. aivokuolleet, joiden sydän vielä lyö, mutta aivoihin ei ole enää verenvirtausta.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Rinne näyttääkin olevan juonilla tavalla maahanmuuttovastainen...

9/10 Kebab,piza ravintoloista on maahanmuuttajien hallinnassa, nyt lanseemalla lihaveron sekä hillitsemällä suomalaisten lihanhimoa joutuu pikkuhiljaa jokainen maahanmuuttajataustaunen henkilö lopettamaan kulttuuriperinteisen ammatinharjoittamisen, verovapaan pitseeria toiminnan...

Pitsaa voi tehdä vaikka heinästä, mutta kebabbia ei voi tehdä kuin lihasta.

Ps. Huvittavaa on tämä muslimien hallitsema pitsa pisnes, pitsa resepti kun löytyy raamatusta, vanhasta testamentista.
Vieläpä Juutalaisten juhlaruoka.

"Israelilaiset joutuivat lähtemään pakomatkalle Egyptistä niin kiireesti, etteivät he ehtineet nostattaa leipää: "Egyptistä tuomastaan taikinasta he leipoivat litteitä happamattomia leipiä, sillä heidät oli ajettu pois ennen kuin taikina oli ehtinyt hapata eivätkä he ollet varanneet itselleen edes matkaevästä." (2.Moos. 12:39) Happamattoman leivän juhla kuului kiinteästi pääsiäisen viettoon.
Leipä paistettiin monesti kuumennetun kiven päällä,"

Käyttäjän jj2311 kuva
Jyrki Immonen

Amen sille koska himoitsen turkkilaisten kebappia. Aina välillä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset