Jussi Halla-aho tyrmäsi Soinin

Siinä ei auta enää meterologit tai virhemarginaaleillakaan pelaaminen, sillä PerusSuomalaisten nousu on niin jäätävää, että ruiskukat, apilat ja ruusut lakaistuvat Halla-ahon alavilla mailla. Ilmaston lämpeneminenkin tulee viikon myöhässä.

Yle:n viimeisin gallup on vääristelemälläkin karmeaa katsottavaa valtamedian ja politiikan asiantuntijoiden hyppysissä. Tosi asiassa PerusSuomalaisten oikea kannatus on jo nyt 18,5% ilman mitään korjauskertoimia. Eikä todellista kannatusta tarvitsekkaan korjailla, sillä vaalipäivänä tuo totuus paljastuu.

Luotettavan YLE:n gallupin virhemarginaali on suurimpien puolueiden osalta +/- 2,3 prosenttiyksikköä joten lienee paikallaan hieman suhteuttaa näitä lukemia oikeille raiteilleen.

– SDP:n todellinen kannatus on nyt 18,1%
– PerusSuomalaisten todellinen on 18,3%
– Kokoomuksen todellinen on 17,7%
– Keskustan todellinen on 14,9%

Muut on mitä on eikä niillä ole mitään merkitystä suurimpien puolueiden välisessä taistelussa. KD, Sin, RKP ja vihreät painivat siellä apujoukkojen ikuisessa kieli pitkällä mulle-mulle karsinassa.

Mielenkiintoista on ollut seurata Timo Soinin plokia. Jostain kumman syystä välillä oli ihan hiljaista noin niinkun yleisesti, mutta nyt taas hillotolpan vaakatanko on ottanut molemmat kädet käyttöön ja etunoja on yhtä jyrkkä mitä pötsi antaa periksi.

Viimeisin otsikko kertonee kaiken, eli "SITÄ SAA, MITÄ TILAA"
11.4.2019 TIMO SOINI http://timosoini.fi/

"Missä EU, siellä ongelma". Samat höpinät kuten dementikolla kuuluukin. Lienekkö asettumassa EU-vaaleissa entisellä numerolla vai älyäisikö pyytää uuden? Ihan sama, sillä pettureiden tie on alamäki ja taakse päin. Antaa vanhuksen pyöriä koko mäki ihan miten päin huvittaa. Ei siellä kukaan ole kiinni ottamassa. Enää.

Jussi Halla-ahon luotsaamat PerusSuomalaiset ovat ottamassa tyrmäysvoiton. Jos ei huomioida sinisten valtaisaa 0,8% menestystä, niin käytännössä puolue on startannut jostain 8% lukemista sitten 2017 puolueen kahtia jakautumisen myötä ja saavuttanut nyt jo kahdessa vuodessa Suomen suurimman puolueen aseman. Ihan pakko nostaa hattua!

Ja tiedän, että kitisijät astuvat framille esittämään mitä kummallisempia argumentteja, mutta muistakaa kiukuspäissään suvaitsevaisuutenne. 

Ei ole helppoa niellä katkeraa kalkkia eikä niitä suoltamiaan paskapuheita. Ihan ymmärrettävää, mutta suvaitkaa tämäkin.

Tulevana Sunnuntaina voitte syyttää puolisoa, lapsia tai naapureita siitä, että asioista niiden oikeilla nimillä esillä olleet voittivat vaalit. Voitte jatkaa kivapuheiden opettamista itseänne fiksuimmille ja käpertyä sen kuplan sisään missä olette eläneet jo monta vuotta. Jatkakaa toki. Vapaus on valita.

Siitäkin huolimatta olisi kiva kuulla mikä on kokoomuksen, sdp:n, vihreitten ja keskustan kanta nyt demokratiasta? Voiko kuplanne ulkopuolelta tuleva vaalivoittaja sittenkin olla hallitusyhteistyössä kumppanina mikäli hallitusohjelmassa saataisiin yhteisymmärrys? PerusSuomalaisethan eivät ole kieltäytyneet demokratiasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu