selavii Luomu Seppo kannattaa kaikkea hyvää

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotshin olympiakisat

Ovatko Sotshin rakentajat saaneet palkkansa???

Nähtävästi olen ainoa ihminen maan päällä, jonka muisti pelaa vuoden taaksekin päin.

Vuosi sitten kansainvälinen skandaali syntyi Sotshin palkattomista rakentajista. Tutkivat journalistit, onko palkat maksettu, miten asia on edennyt? Mitä kuuluu näille palkatta jääneille rakentajille nyt?

Tutkiva journalismi on kuulkaa sellainen ala, joka vaatii hetken paneutumista johonkin. Itse olen tutkija. Olen tutkinut mm. udmurtin kielen EZ-suffiksia vuodesta 1994 alkaen ja hyvin sujuu edelleen. Olen pettynyt, jos tutkivan journalistin sinnikkyys ei kestä edes yhtä vuotta.

Olympialaiset on ohi, Venäjä kiristää varmasti otettaan Ukrainasta

Olympialaiset on ohi, Venäjä tulee kiristämään otettaan Ukrainasta.

Venäjän kannalta Ukrainan kriisi sattui eskaloitumaan mahdollisimman huonolla hetkellä. Koko maailman katse oli suuntautunut Venäjälle  maassa vietettävien talviolympialaisten takia. Ennakkoon yleisesti epäiltiin Venäjän selviytymistä kisojen järjestelyistä ja pelättiin terroristien yrittävän häiritä kisoja.

Venäjällä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin katsoa Ukrainan tilanteen kehittymistä melkeimpä sivusta kisojen loppumiseen saakka. Maailman reaktio olisi ollut vaikeaa niellä kisajuhlien aikana.

Televisiossa tosiaan muhinoidaan

Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps) lausui eduskunnassa 20.2.2014: ”Televisiosta ja lehdistä näet jatkuvasti kuvissa keskenään muhinoivia miehiä ja naisia.”

 

Doping control in Sochi 2014 seems to be a joke

Doping control in ice hockey seems to be a joke in the Olympic games at Sochi 2014. This became evident when the Swedish hockey star Nicklas Backstrom (originally Nicklas Bäckström) was caught from using pseudoephedrine; but (while writing this blog) no attempt was taken to disqualify his team even from the game in which he was caught for cheating.

Arhinmäen on pyydettävä anteeksi!

Paavo Arhinmäki oli lauantaina katsomassa Norjan naisten kolmoisvoittoa naisten 30 kilometrin kilpailussa. Hän kommentoi olympiakisojen aiempina päivinä huonommin menestyneen Norjan suoritusta sanomalla, että ”jos norjalaisilla on mennyt voitelu ja lääkitys tähän saakka pieleen, niin nyt se oli kunnossa”.

Lausunto vihjaa erittäin selvästi, että ministeri epäilee norjalaisten hiihtäjien käyttävän urheilussa kiellettyjä lääkeaineita.

Sotshin olympialaisiin sateenkaarihuivi kaulassa!

Venäjän yksinvaltias presidentti Vladimir Putin on huolissaan siitä, että niin moni valtionpäämies ja johtava poliitikko on kertonut jäävänsä pois Sotshin talviolympialaisten kutsuvierasaitioista. Tämä toimenpide iskee Putinia suoraan silmille kuin märkä rätti, koska syyksi kerrotaan Venäjän ihmisoikeustilanne.

Olympialaisiin ilman viisumia

Putin: Fanit voivat matkustaa Sotshin olympialaisiin ilman viisumia kertoo Radio Venäjän ääni.

"Me teimme ainutlaatuisen ratkaisun. Sen ainutlaatuisuus on siinä, että olympialaisten vierailijoille, turisteille, jotka tulevat Sotshin olympialaisiin, voivat tulla ilman viisumia mutta tarvitaan akkreditointi.

10 ilmiötä jotka tulevat tapahtumaan Sotshin kisojen aikana koti-Suomessa

Urheilugaalan jälkeen kaltaiseni  penkkiurheilun jokalajin asiantuntijat alkavat todella keskittyä Sotshin talviolympiakisoihin. Alkuvuosi on ollut hurmiollisen hyvää aikaa penkkiurheilijalle, ja monet urheilijat ovat antaneet lupaavia suorituksia juuri olympialaisten alla.

Kuka on Sotshin ”Lumikuiskaaja”?

Tapaamme Sotshin Olympialaisten Lumikuiskaajan.

Jyrki Katainen haluaa kannustaa omiaan Sotshissa!

Pääministerimme ei ole juuri kiitosta saanut. Päätökset ovat olleet myöhässä ja riittämättömiä - tähän  näköalattomuuteen ja kyvyttömyyteen luo painetta liian laaja hallitus, jonka Katainen loi pönkittääkseen omaa karriääriä EU-Eurooppaan - tulevana keväänä. Tilanne Suomessa on käynyt kestämättömäksi - ja ruorin kääntäjää on vaihdettava! 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä